CYPRUS GRIEKS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 911 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Cyprus Grieks. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:10 Bestelling ging 1uur duren. Was uiteindelijk 1h45. Porties zijn super groot. Hier gaan we twee dagen van eten, …
4 dec 2022 om 20:00 Wanneer er staat geserveerd MET brood, dan verwacht je ook brood!!!! Tzaziki was om op mijn hand te smeren blijkbaar! Telefonisch geen oplossing gekregen. Hier bestellen wij nooit meer!
3 dec 2022 om 21:15 Heel lekker en we waren heel erg verrast over de grote hoeveelheid. Onze bestelling voor twee personen kan je makkelijk verdelen over vier personen. De bezorger was ook erg vriendelijk
2 dec 2022 om 19:02 Weeral superlekker zoals altijdt top restaurant
1 dec 2022 om 20:40 Ongelooflijk zulke portie voor dit geld.bedankt voor de gevraagde wijziging ,snelle vriendelijke chauffeur.Voor mij momenteel het beste take away restaurant. Heel heel lekker.
25 nov 2022 om 20:04 Heerlijk!! Tarama, dolmades en tzaziki... nu nog de retsina!
25 nov 2022 om 11:48 Enorm lekker en veel eten! Zelf de sla zag er smakelijk uit en was heel lekker! Het was zeker zijn geld waard en de levering was ook op tijd (op een zondag). Wachttijd is niet langer dan ergens anders. We gaan hier zeker meer bestellen!
19 nov 2022 om 8:10 De zeer lange bezorgtijd werd beloond met een lekkere mezze en gyrosschotel.
18 nov 2022 om 22:59 De bezorger was vriendelijk maar veel te laat. Het eten was zeer lekker
18 nov 2022 om 22:46 Bijna 3h00 moeten wachten op onze bestelling . Wel een compensatie gekregen wegens het lange wachten.
18 nov 2022 om 19:03 Wat is dit toch een top restaurant echt lekker eten
16 nov 2022 om 21:52 Super lekker en heel goede service ik zal altijd blijven bestellen