CYPRUS GRIEKS

CYPRUS GRIEKS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 499 beoordelingen
31 jul 2020 om 20:49 Super lekker, echt de moeite
27 jul 2020 om 13:20 Ik schrijf nooit reviews, omdat het me allemaal te veel moeite is. Maar nu neem ik even de tijd. Het eten was niet alleen geweldig qua porties, het was uitzonderlijk smaakvol en met zorg bereid. Wij waren echt onder de indruk. We will be back 4 more
22 jul 2020 om 20:36 Heel lekker, vers warm en vriendelijke memsen.
22 jul 2020 om 20:19 Beetje later, maar dat was geen probleem. Het eten was nog heel vers en warm. Het was erg lekker en meer dan genoeg! Heel verzorgd.
18 jul 2020 om 21:34 Top! Lekker, vers en overvloedig.
18 jul 2020 om 0:06 Porties waren enorm. Smaak was zeer goed. Er was zo veel eten dat mijn nichtje er buikpijn van kreeg, mijn hele familie ervan kon eten en er nog genoeg overbleef voor mijn toekomstige kleinkinderen.
14 jul 2020 om 22:35 Heel lekker , vers en portie zijn heel groot. Vriendelijke mensen .
12 jul 2020 om 20:27 Bezorgtijd meer dan 2 u na een tf van mij, de mezze zat helemaal door elkaar , geen tomaten , geen pepers ...echt niet lekker . Al veel daar besteld en altijd ok , nu was het slecht , sorry .
12 jul 2020 om 20:17 Voor het eerst hier een bestelling gedaan en ik ben super blij dat ik voor dit restaurant gekozen heb. De porties zijn echt gigantisch en enorm lekker !! Hier bestel ik zeker nog eens , doe zeker zo verder.
10 jul 2020 om 20:10 1ste keer, en zeker niet de laatste..... zeer tevreden, geen enkele negatieve opmerking. Volgende keer gaan we eens ter plaatse eten
5 jul 2020 om 8:35 Heel lekker, grote porties. Zoals op locatie da je daar zou gaan eten. Goe bezig !
4 jul 2020 om 20:16 Lekker eten goede service